forumsonbahar
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Ara
Etiket
Takvim
Giriş Yap
Kayıt Ol
forumsonbahar
»
Ne Pişirelim (Yemek Tarifleri)
»
Yemek Tarifi Çeşitleri
»
Et Yemekleri Tarifi
»
Adaçaylı Dana Pirzola
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Adaçaylı Dana Pirzola (Okunma sayısı 1379 defa)
ilhan_54
Admin
Profesyonel
Konu Sahibi
İleti: 7966
Konu Sayısı: 4292
Teşekkür Puanı
:
512
forumsonbahar
Adaçaylı Dana Pirzola
«
:
03 Şubat 2017, 00:34:11 »
Malzemeler
8 adet küçük dana pirzola
8 küçük dilim salam
8 adet adaçayı yaprağı
3 yemek kaşığı tereyağı
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
Adaçaylı Dana Pirzola Tarifi için;
Dana etlerini iyice inceltene kadar dövün. Her dilimin ortasını keserek, arasına bir yaprak adaçayı ve bir dilim salam yerleştirin. Tuz ve karabiber serpin. Tereyağını tavaya ekleyin.
Tereyağı kızdığında etleri atın ve etler kıvamını bulana kadar (10 ? 15 dakika) döndüre döndüre her iki yüzlerini pişirin. Sıcakken servis edin
Kayıtlı
Konuyu sosyal ağlarda paylaş
Ana sayfaya dön
Tweet
@ynur
Kurucu
Profesyonel
İleti: 11303
Konu Sayısı: 405
Teşekkür Puanı
:
1563
forumsonbahar
Ynt: Adaçaylı Dana Pirzola
«
Yanıtla #1 :
03 Şubat 2017, 00:34:38 »
emeklerine sağlık
Kayıtlı
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Etiket:
adaçaylı dana pirzola
et yemekleri
kolay yemek tarifleri
etli yemek tarifleri
köfte tarifleri
pratik etli yemek tarifleri
et yemekleri tarifleri
forumsonbahar
»
Ne Pişirelim (Yemek Tarifleri)
»
Yemek Tarifi Çeşitleri
»
Et Yemekleri Tarifi
»
Adaçaylı Dana Pirzola
Yukarı git
Aşağı git